Συλλεκτικά αρώματα και όχι μόνον ...

Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση / έμβασμα πραγματοποιείται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας

Η διαδικασία της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση"

Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογαριασμού: 6249 – 149015 – 787 EUR

IBAN Λογαριασμού: GR20  0171   2490  0062  4914  9015  787

Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΣΥΡΑΚΗΣ  ΚΑΙ  ΣΙΑ  ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη

Ως αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπωνυμό σας

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, ελληνική ή ξένη, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση τα Syllektikaaromata.gr

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω web banking από άλλη τράπεζα, παρακαλείσθε όπως τα έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής βαρύνουν αποκλειστικά τον εντολέα, πρέπει να τσεκάρετε την ένδειξη OUR και όχι την ένδειξη SHA, σε αντίθετη περίπτωση η αποστολή δεν θα πραγματοποιείται και το χρηματικό ποσό θα επιστρέφεται αφού  παρακρατηθούν  3  Ευρώ που είναι τα έξοδα της διατραπεζικής συναλλαγής.

Καταθέτεις το χρηματικό ποσό εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποίησες την παραγγελία

Εάν εντός 3 εργάσιμων ημερών δεν έχουμε σχετική ενημέρωση η παραγγελία σου αυτόματα θα ακυρώνεται

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και τα syllektikaaromata.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@syllektikaaromata.gr 

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο  info@syllektikaaromata.gr, σκαναρισμένη  την απόδειξη της κατάθεσης.

Χρήση Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI  DSS),και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA,  MasterCard, Maestro. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή» 

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.

Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται  η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο

Απόδειξη / τιμολόγιο 

Μέσα στη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας υπάρχει δυνατότητα να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε απόδειξη ή τιμολόγιο

Τα www.syllektikaaromata.gr  δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας