Συλλεκτικά αρώματα και όχι μόνον ...

Πολιτική επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Ο παραλήπτης έχει την υποχρέωση να ελέγξει το περιεχόμενο του δέματος αμέσως μόλις του παραδοθεί και να βεβαιωθεί ότι τα προϊόντα είναι σε καλή κατάσταση και είναι ακριβώς αυτά που παρήγγειλε.

Αφού γίνει αυτό, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στις κατωτέρω περιπτώσεις:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 20/5/2023

Αφορά μόνον τα Αρώματα (Parfum, pdt, edp, edt, edc, Samples, Μινιατούρες, Demo) σε όλες τις περιεκτικότητες, λόγω της ιδιαίτερης φύσης των αρωμάτων που είναι ευαίσθητα προϊόντα και τα περισσότερα των οποίων είναι άνω των 30 - 40 ετών, δεν μπορεί ο αγοραστής να ισχυριστεί ότι δεν το άνοιξε και θέλει να το επιστρέψει, αν θέλει μπορεί να παίξει με τις κούκλες η τα στρατιωτάκια και όχι με σπάνια ευαίσθητα αρωματικά προϊόντα.

Επίσης οι ισχυρισμοί ότι η μυρωδιά δεν είναι σωστή δεν ισχύει, γιατί κάνουμε λεπτομερή και προσεκτικό έλεγχο των προϊόντων, πριν την αποστολή, και γιατί μετά τις Πανεπιστημιακές σπουδές ασχοληθήκαμε με το αντικείμενο επί σαράντα (40) συναπτά χρόνια.

α) Σε περίπτωση που παραλάβατε προϊόν το οποίο έχει καταστραφεί κατά την μεταφορά:

Αν το εσωτερικό έχει υποστεί ζημιά υποχρεούστε να κρατήσετε και την συσκευασία στην ίδια ακριβώς κατάσταση που την παραλάβατε, μαζί με τα υλικά που υπάρχουν μέσα σε αυτήν (π.χ. φυσαλίδες-φελιζόλ), προκειμένου να την παραδώσετε στην μεταφορική εταιρεία για να γίνει πραγματογνωμοσύνη.

Μαζί θα πρέπει να παραδώσετε και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (όπως π.χ. απόδειξη αγοράς).

Μη τήρηση των όρων αυτών θα σημαίνει και μη αποδοχή από την πλευρά μας της αποζημίωσης ή αντικατάστασης.

Γίνεται αποζημίωση και αντικατάσταση μόνο και εφόσον ενημερωθούμε την ημέρα της παραλαβής του.

Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή.

β) Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, σύμφωνα με το Νόμο 2251/1994 περί προστασίας καταναλωτών, επιστρέφοντάς το στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεστε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα της αρχικής αποστολής και της επιστροφής.

Σημειώνεται ότι ή υπαναχώρηση δεν ισχύει σε περίπτωση των νομικών προσώπων.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα ενημερώσετε την εταιρεία με κάθε μέσο για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε, από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών περιλαμβάνοντας μια ξεκάθαρη δήλωση υπαναχώρησης με έναν από τούς κάτωθι τρόπους:

1)Με email στο info@syllektikaaromata.gr

2)Επιστολή με κούριερ ή ταχυδρομείο

3)Συμπληρώνοντας το υπόδειγμα που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ

Σε περίπτωση αποστολής της δήλωσης υπαναχώρησης με e-mail η εταιρεία θα σας στείλει επιβεβαίωση της λήψης της υπαναχώρησης σας.

Ωστόσο, βάσει του νόμου φέρετε ο ίδιος την υποχρέωση απόδειξης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων.

γ)Δεν γίνονται δεκτές αναιτιολόγητες επιστροφές προϊόντων των οποίων η συσκευασία τους δεν έχει ταινία ασφαλείας ή ζελατίνα με την αιτιολογία ότι ο παραλήπτης άλλαξε γνώμη και θέλει άλλο προϊόν.

(π.χ. Lip gloss, lip liner, Εye liner, mascara, Μολύβια Ματιών, Μολύβια Χειλιών, Μολύβια Φρυδιών, Βερνίκια (και βάσεις Βερνίκια, Τop coats Νυχιών, Θεραπείες Νυχιών), Εye Lash Curler,Τριχολαβίδες, Λίμες χειρός, Νυχοκόπτες, Ψαλιδάκια Νυχιών, Ράσπες, Ψαλίδια Κουρέματος, Αποσμητικά, Σετ/Εργαλεία Ξυρίσματος, Το ίδιο ισχύει και για μικροσυσκευές προσωπικές περιποίησης π.χ. ξυριστικές και αποτριχωτικές μηχανές και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα, για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας, καθώς και αρώματα*, αρώματα tester, samples, μινιατούρες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, όπου δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν έγινε χρήση ή όχι, κρέμες, μινιατούρες αρωμάτων, κούκλες (el-greco),τρίφτες μπάνιου (MüKO),Καλτσόν – Κάλτσες (Φλεβίτιδας), καλτσάκια, ξυριστικές μηχανές, αποτριχωτικές μηχανές, βούρτσες, οδοντόβουρτσες,Water Pik Dental system, πάτοι, επιστραγαλίδες, ανατομικά υποδήματα, ανατομικές παντόφλες, ανατομικά σαμπώ, κλπ που δεν φέρουν προστατευτική μεμβράνη (σελοφάν) και καλλυντικά προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα για λόγους υγιεινής.

 * Ειδικά για τα αρώματα (Parfum, pdt, edp, edt, edc, Samples, Μινιατούρες, Demo) σε όλες τις περιεκτικότητες, δεν μπορεί ο αγοραστής να επιστρέψει το προϊόν, και για έναν επιπλέον λόγο, οι αρωματικές πρώτες ύλες είναι ευαίσθητες, ειδικά στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας, για αυτό δεν μπορεί να περιφέρονται πάνω - κάτω σε όλο τον Πλανήτη, και μετά να λέμε ότι όλα είναι εντάξει για την αξιοπιστία του προϊόντος.

Δεν μπορεί επειδή κάποιος άλλαξε γνώμη, η θέλει να παίξει παιχνίδια με ένα ευαίσθητο προϊόν από τη φύση του, η λόγου ανταγωνισμού, να έχει την απαίτηση να επιστρέψει ένα πολύ ευαίσθητο προϊόν, ειδικά για τους αξιότιμους ανταγωνιστές να μην ξανά επιχειρήσουν γιατί δεν θα κερδίσουν τίποτα.

 

Επισημαίνεται ότι προκειμένου να προσδιορισθούν η φύση, τα χαρακτηριστικά και η λειτουργεία των προϊόντων που αγοράσατε οφείλετε να τα χειρίζεστε και να τα εξετάζετε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο θα σας επιτρεπόταν να το πράξετε σε κάποιο κατάστημα και όχι περισσότερο από αυτό.

Όλα τα προϊόντα για την διασφάλιση της ποιότητας, της ακεραιότητας, και της αποφυγής χρήσης, είναι μέσα σε διαφανές σακουλάκι, και φέρουν αυτοκόλλητη ετικέτα με το σήμα syllektikaaromata.gr

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά, ότι παραβίαση της ετικέτας σημαίνει χρήση του προϊόντος, και ως εκ τούτου, μη αποδοχή του προϊόντος για επιστροφή

Επιστροφές ή αλλαγές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί,ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία.

Επιστροφές ή αλλαγές δεν γίνονται σε προϊόντα (Lip gloss, lip liner, Εye liner, mascara, Μολύβια Ματιών, Μολύβια Χειλιών, Μολύβια Φρυδιών, Βερνίκια (και βάσεις Βερνίκια), Τop coats Νυχιών, Θεραπείες Νυχιών), Εye Lash Curler,Τριχολαβίδες, Λίμες χειρός, Νυχοκόπτες, Ψαλιδάκια Νυχιών, Ράσπες, Ψαλίδια Κουρέματος, Αποσμητικά, Σετ/Εργαλεία Ξυρίσματος, Το ίδιο ισχύει και για μικροσυσκευές προσωπικές περιποίησης (ξυριστικές και αποτριχωτικές μηχανές) και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα, για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας, καθώς και αρώματα, αρώματα tester, samples,αρώματα μινιατούρες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, όπου δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν έγινε χρήση ή όχι, κρέμες, μινιατούρες αρωμάτων, κούκλες (el-greco),τρίφτες μπάνιου (MüKO),Καλτσόν – Κάλτσες (Φλεβίτιδας), καλτσάκια, ξυριστικές μηχανές, αποτριχωτικές μηχανές, βούρτσες, οδοντόβουρτσες, Water Pik Dental system, πάτοι, επιστραγαλίδες, ανατομικά υποδήματα, ανατομικές παντόφλες, ανατομικά σαμπώ, κλπ που δεν φέρουν προστατευτική μεμβράνη (σελοφάν) και καλλυντικά προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα για λόγους υγιεινής.

Σε κάθε περίπτωση βασική προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας το πολύ μέχρι δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, και το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, σφραγισμένο και να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας:

Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση.

Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας:

Επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης. 

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας:

Δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας. 

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία σας. 

Στις περιπτώσεις τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, τα syllektikaaromata.gr έχoυν το δικαίωμα να μη δεχτούν πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσουν σε αντικατάστασή τους. 

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών του syllektikaaromata.gr 

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι:

Αποστολή προϊόντος:

Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο στο τμήμα επιστροφών του syllektikaaromata.gr, συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν μόνο μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μέσα στο πακέτο θα έχετε την απόδειξη αγοράς

Σας συμβουλεύουμε να επιστρέψετε το προϊόν ως συστημένο δέμα

Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας από τις μεταφορικές υπηρεσίες

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή πραγματοποιείται υπ’ευθύνη του Πελάτη

Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω.

Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο

Νόμος 2251/1994 περι προστασίας καταναλωτών